Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η ταμπέλα σε κατάστημα της Πτολεμαΐδας: «Το κατάστημα κλειστό λόγω …κορωνοϊού ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ»

Η ταμπέλα σε κατάστημα της Πτολεμαΐδας: «Το κατάστημα κλειστό λόγω …κορωνοϊού ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό λόγω κορωνοϊού στην πόλη της Κοζάνης, επισημαίνει με έμφαση καταστηματάρχης της Πτολεμαΐδας, που διατηρεί επιχείρηση επί της Οδού Εθνικής Αντιστάσεων.

Η εν λόγω επιγραφή αποτυπώνει την άποψη  που έχει η συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων στην Πτολεμαΐδα, που όπως λένε αναγκάζονται να κρατήσουν κλειστά τα καταστήματά τους εν μέσω του δεύτερου –τοπικού- Lockdown, τη στιγμή που η περιοχή της Εορδαίας δεν έχει υψηλό αριθμό κρουσμάτων.

Οι έμποροι ζήτησαν, μάλιστα, προσφάτως, από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να εξαιρεθεί η Εορδαία των περιοριστικών μέτρων για τον κλάδο τους, με τον υπουργό να δείχνει να μη το συζητά. Ωστόσο αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα δείξει τις επόμενες ημέρες για το λιανεμπόριο, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ένοχος ο δράστης με το τσεκούρι – ισόβια κάθειρξη – Πέλεκυς η απόφαση του δικαστηρίου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Το δικαστήριο κρίνει τον κατηγορούμενο για την δολοφονική επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης, ένοχο για ...