Αρχική > Επιχειρήσεις > Η συγκινητική ιστορία της Ορθοδοξίας Σκούρα, μίας από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone

Η συγκινητική ιστορία της Ορθοδοξίας Σκούρα, μίας από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μία συγκινητική ιστορία: Αυτήν της Ορθοδοξίας Σκούρα, μίας από τους 10 νικητές  του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone.

Η Ορθοδοξία υπήρξε στο παρελθόν άστεγη. Μέσω της οργάνωσης Equal Society, βρήκε την υποστήριξη που χρειαζόταν για να ξαναχτίσει τη ζωή της και πλέον συνεισφέρει με την εργασία της στον οργανισμό ως υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας zhteitai.gr.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα που διευκολύνει την πρόσβαση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας με αγγελίες, ενώ παράλληλα προωθεί θέματα εκπαίδευσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήδη, η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 1.200 δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.

Η Ορθοδοξία εργάζεται ως τεχνικός εφαρμογών Πληροφορικής & Web Designer στην Equal Society, έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που υποστηρίζει τους άνεργους, τα άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους να αποκτήσουν ίση πρόσβαση και ευκαιρίες μέσω πρωτοβουλιών εκπαίδευσης, απασχόλησης και κοινωνικής ένταξης.

Την γνωρίσαμε ως μία από τους 10 νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους 18-35 ετών να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone καλύπτει τον μισθό τους.

Περισσότερα για την Ορθοδοξία Σκούρα και το έργο που έχει αναλάβει να υλοποιήσει, στο βίντεο του Ιδρύματος Vodafone

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κτήμα ΑΛΦΑ Α.Ε.: Ανάπτυξη και επιδεικτική λειτουργία μονάδας συμπαραγωγής μικρής κλίμακας (ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας) για την αξιοποίηση υπολειμματικής βιομάζας (στεμφύλων)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Κτήμα ΑΛΦΑ Α.Ε., EMISIA, ΗΦΑΙΣΤΟΣ Λεβητοποιείο   Τους τελευταίους 36 μήνες, είναι σε εξέλιξη ...