Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Η «Ιωαννίδης Α.Ε.» στην Έκθεση Ενέργειας στα Κοίλα – Η επόμενη ημέρα στην αυτοκίνηση! (video-φωτογραφίες)

Η «Ιωαννίδης Α.Ε.» στην Έκθεση Ενέργειας στα Κοίλα – Η επόμενη ημέρα στην αυτοκίνηση! (video-φωτογραφίες)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Για την επόμενη ημέρα στην αυτοκίνηση και τι μοντέλα είναι διαθέσιμα προς το καταναλωτικό κοινό, με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον και πολλά άλλα extra, μίλησε στην κάμερα του e-ptolemeos.gr ο Αδάμ Ιωαννίδης, από την εταιρεία Ιωαννίδης α.ε., που εκπροσωπεί τη VOLKSWAGEN, την AUDI και τη SKODA.

Η εταιρεία συμμετέχει στην Έκθεση Ενέργειας, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Μετάβαση στην Καθαρή Ενέργεια. Παρουσιάζει στον κοινό το νέο Audi e-tron, με το νέο e-Golf, το νέο VW e-up, καθώς και τις εκδόσεις φυσικού αερίου της VOLKSWAGEN και της SKODA.

Το κοινό μπορεί να δει από κοντά μοντέλα όπως το νέο e-tron, που προσφέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στην αυτοκίνηση, την λεγόμενη ηλεκτροκίνηση, με σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως: μηδενικές ζημιές και σέρβις, αυτονομία και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και όλα τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και πλοήγησης του αυτοκινήτου. Η διαδικασία φόρτισης είναι απλή, με τη χρήση ταχυφορτιστών, ενώ φορτίζει και σε κάθε κλασική οικιακή πρίζα. Το συγκεκριμένο μοντέλο με μόλις μιας ώρας φόρτισης με τον ταχυφορτιστή δίνει στον οδηγό αυτονομία 420 χιλιόμετρα.

Δείτε περισσότερα στον video που ακολουθούν και από κοντά στο περίπτερο της Ιωαννίδης α.ε. στο εκθεσιακό κέντρο Κοίλων.

 

https://www.ioannidisae.gr

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη