Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η «Ευνομία» εν δράσει στη ΔΕΘ με τους «Πτολεμαίους Μακεδόνες»- Μπαλόνια με τον ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Η «Ευνομία» εν δράσει στη ΔΕΘ με τους «Πτολεμαίους Μακεδόνες»- Μπαλόνια με τον ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Χιλιάδες μπαλόνια με τον Ηλιο της Βεργίνας και το σύνθημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ στα χέρια μικρών και μεγάλων κατέκλυσαν τον χώρο της ΔΕΘ. Η χαρά στα παιδικά πρόσωπα και τα θερμά λόγια των γονέων γέμισαν με απίστευτη ομορφιά την ψυχή μας και μας χάρισαν αστείρευτη δύναμη στο ξεκίνημα μας. Ολη αυτή η συγκινητική ατμόσφαιρα διόλου ΔΕΝ επηρεάστηκε απο την «αιφνίδια» απόφαση της Διοίκησης της ΔΕΘ, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στον προμηθευτή την παροχή των μπαλονιών. Η δράση ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ σταμάτησε.ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!!!
Αν τα μπαλόνια με τα Μακεδονικά σύμβολα <φοβίζουν> τις αρχές, που, σε λίγο , έτσι κι αλλιώς, θα χάσουν τον αέρα τους, δίνουν το έναυσμα ώστε τα επόμενα μπαλόνια να είναι πιο ανθεκτικά και να αντισταθούν διεκδικώντας το δίκαιο της Μακεδονικής γης.
Η «Ευνομία», από την πρώτη της κιόλας δράση, έκανε αισθητή την παρουσία της και έστειλε το μήνυμα ότι με τις δράσεις της, με τις προτάσεις της και τις συνεχείς παρεμβάσεις της θα προβάλει και θα προασπίζεται κεκτημένα και ιδέες της ελληνικής κοινωνίας.

Στη δράση συμμετείχε και η διαδικτυακή ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team