Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Παρουσίαση των προγραμματικών αρχών του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Φώτη Κεχαγιά: «Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό, λειτουργικό, αναπτυξιακό, στην εξυπηρέτηση του πολίτη» (video-φωτο)

Παρουσίαση των προγραμματικών αρχών του υποψήφιου δημάρχου Κοζάνης Φώτη Κεχαγιά: «Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό, λειτουργικό, αναπτυξιακό, στην εξυπηρέτηση του πολίτη» (video-φωτο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην Αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης, η πρώτη επίσημη πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης, Φώτη Κεχαγιά. Παρουσία υποστηρικτών και φίλων, έγινε η παρουσίαση των προγραμματικών αρχών του συνδυασμού, που φέρει το όνομα «Δύναμη Προοπτικής για τον Δήμο Κοζάνης».

Ο κ. Κεχαγιάς αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία «πάσχει» η πόλη, όπως τα προβλήματα προσπελασιμότητας για τα άτομα με αναπηρίες, το θέμα των αδέσποτων, προβλήματα αποχέτευσης, η συντήρηση και η βελτίωσης της οδοποιίας (φέρνοντας τα προβλήματα του χιονιά στην πρόσφατη κακοκαιρία), τη συντήρηση των δρόμων και των δημόσιων χώρων και άλλα ζητήματα. Ανέφερε, δε την ανάγκη σύστασης γραμμής παραπόνων για ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα εθελοντισμού.

«Θέλουμε έναν δήμο ανοιχτό, λειτουργικό, αναπτυξιακό, έναν δήμο στην εξυπηρέτηση του πολίτη. Έναν δήμο που θα έχει μηχανοργάνωση και εξυπηρέτηση», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε ζητήματα πολιτισμού, τουρισμού, τονίζοντας την ανάγκη αξιοποίησης των μουσείων της περιοχής και των μνημείων για να γίνει πόλος έλξης της περιοχής. Επίσης, αναφέρθηκε σε μια σειρά άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Κοζάνης.

Video-φωτογραφίες: Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη