Αρχική > Slider > Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας μιλάει στο e-ptolemeos για τη συμμετοχή της στη συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας μιλάει στο e-ptolemeos για τη συμμετοχή της στη συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην προγραμματισμένη συνάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο , που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, συμμετείχε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας Σοφία Γρηγοριάδου.

Η κ. Γρηγοριάδου αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Θέρμη υποδοχή και την απλότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματα της Προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ. Καίτης Αποστολίδου αλλά και των Συλλόγων μελών ,που πλαισιώνουν την Ομοσπονδία , τονίζοντας ότι θα συμβάλλει στην προώθηση και επίλυσή τους.

Εκτός από τη σημαντική και εποικοδομητική αυτή συνάντηση, η Διοίκηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας ετοιμάζει για τις 20 Νοεμβρίου μία ενδιαφέρουσα ενημερωτική Ημερίδα, στο πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας με θέματα που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις της Νόσου του καρκίνου , τα οποία θα αναπτύξουν αξιόλογοι εισηγητές.


Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου