Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η πορεία της πανδημίας στη Δυτική Μακεδονία- Τα νούμερα με τα ενεργά κρούσματα που έδωσε ο Γιώργος Κασαπίδης

Η πορεία της πανδημίας στη Δυτική Μακεδονία- Τα νούμερα με τα ενεργά κρούσματα που έδωσε ο Γιώργος Κασαπίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καλή χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, τονίζοντας πως Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα σημειώνουν σχεδόν μηδενικά νούμερα.

Όσο για το τι επικρατεί στην Π.Ε. Κοζάνης σημείωσε πως ο δείκτης έχει καθοδική τάση, υπάρχουν όμως εστίες που παρακολουθούνται στενά.

Δίνοντας τα ενεργά κρούσματα ανά Δήμο είπε πως στην Κοζάνη υπάρχουν 53(τα περισσότερα στον Κρόκο), στην Εορδαία 71 και 14 στο Βόιο, ενώ Σέρβια και Βελβεντό δεν έχουν σημειώσει κρούσμα τις τελευταίες 14 ημέρες.

Ο κ. Κασαπίδης τόνισε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που του δίνουν οι συνεργάτες του υπάρχουν 97 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους στο Δήμο Κοζάνης και 206 στο Δήμο Εορδαίας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σαρωτικός ο Μακεδονικός Φούφα και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μπορεί οι ελπίδες του για παραμονή να είναι ελάχιστες ως μηδαμινές αλλά ο Μακεδονικός Φούφα έχει δείξει ότι ...