Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συγχαίρει Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, για τις διακρίσεις τους στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas “Χορεύοντας την Άνοιξη”»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συγχαίρει Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, για τις διακρίσεις τους στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas “Χορεύοντας την Άνοιξη”»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και στην εκπαιδευτικό τους Ευγενία Κατσάλη του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου, στους μαθητές/τριες  της Β΄ τάξης  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου  και στην εκπαιδευτικό τους Μαρία Γούλα, για τη συμμετοχή τους στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas με θέμα: “Χορεύοντας την Άνοιξη”. Η προετοιμασία των ομάδων πραγματοποιήθηκε τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας και κατατέθηκαν περισσότερα από 250 έργα από όλη την Ελλάδα. Οι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου συμμετείχαν με τέσσερις ομάδες στην κατηγορία των Νηπιαγωγείων και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου συμμετείχαν με δύο ομάδες  στην κατηγορία των  Δημοτικών Σχολείων.

Οι θέσεις που απέσπασε το Νηπιαγωγείο είναι η 1η, 2η, 3η και 5η σύμφωνα με την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής και η 1η, 2η, 3η & 4η σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού. Βραβείο διάκρισης παίρνουν η 1η, 2η και 3η θέση σύμφωνα με τη ψηφοφορία του κοινού. Η προσπάθεια του Δημοτικού είχε ως αποτέλεσμα τη διάκριση στη 2η θέση για την ομάδα Αστραπή και στην 3η θέση για την ομάδα Spring Robot  στην αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής.

Βίντεο που αποτυπώνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειας υπάρχουν στους παρακάτω συνδέσμους:

Έργα του 1ου Νηπιαγωγείου Μουρικίου

Έργα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρικίου

Οι μαθητές/τριες  και οι προπονήτριες εκπαιδευτικοί, διαγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της εκπαιδευτικής ρομποτικής, με άξονα τη συνεργασία  και την επικοινωνία σε διαδικτυακό περιβάλλον. Αρωγοί  κάθε προσπάθειας ήταν οι γονείς των μαθητών/τριων και οι μουσικοί που  πρόσφεραν τις δημιουργίες τους και τους αξίζουν και αυτούς θερμά συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια για τις πρωτότυπες ιδέες καθώς αξιοποιήθηκε η ρομποτική σε συνδυασμό με τη μουσική, τον πολιτισμό, τις ρίζες των Ελλήνων, τον κορωνοϊό, το περιβάλλον και τη λαϊκή παράδοση.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team