Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου διαβούλευσης για τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα

Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου διαβούλευσης για τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της διαβούλευσης για τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα της επόμενης Προγραμματικής περιόδου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Ο κ. Κασαπίδης ζήτησε από το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα και το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεχίσουν  τη διαβούλευση για τα προγράμματα αυτά ώστε να συνταχθεί  ένα ολοκληρωμένο επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Κοζάνης.

Το σχέδιο αυτό, όπως τόνισε ο κ. Κασαπίδης, θα ενσωματωθεί στο τελικό επιχειρησιακό σχέδιο της Π.Ε. Κοζάνης ως μέρος του τελικού επιχειρησιακού σχεδίου της Περιφέρειας.

Επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες ο Περιφερειάρχης ζήτησε την ενεργό συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. Κοζάνης και στα επόμενα στάδια  των επιμέρους θεματικών αναπτυξιακών συνέδριων, πάνω στους βασικούς τομείς της τοπικής οικονομίας και των στρατηγικών κατευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επόμενη περίοδο.

Η διαβούλευση σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας, θα ολοκληρωθεί με τέσσερα αναπτυξιακά συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των  Περιφερειακών Ενοτήτων  και θα καταλήξουν στο τελικό επιχειρησιακό σχέδιο της Περιφέρειας μας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, χρονικό σημείο που όπως είπε ο κ. Κασαπίδης, συμπίπτει με την έναρξη της διαβούλευσης για το Σχέδιο Δίκαιης Μετάβασης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη