Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η παλιά Κοζάνη μέσα από το φακό 26 φωτογράφων της – Ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας (video-φωτο)

Η παλιά Κοζάνη μέσα από το φακό 26 φωτογράφων της – Ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας (video-φωτο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η ιστορία της παλιάς Κοζάνης από το 1891 μέχρι το 1970, μέσα από το φωτογραφικό φακό 26 φωτογράφων της, γνωστών και μη, ξεδιπλώνεται στην σημαντική έκθεση φωτογραφιών, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας και φιλοξενεί  η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Η έκθεση με τίτλο “ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ- Παλιοί Φωτογράφοι της Κοζάνης” διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ενώ την επιμέλεια της έκθεσης έκανε η κ. Σούλα Παλέντζα.

Στόχος της έκθεσης να αποδοθεί τιμή σε όλους εκείνους τους ξεχωριστούς επαγγελματίες που περιδιάβαιναν τους δρόμους της Κοζάνης και απαθανάτιζαν την καθημερινότητα και τις ιδιαίτερες στιγμές των συμπολιτών τους. Οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν και θα εκτίθενται είναι 130 και καλύπτουν το διάστημα από το 1891 μέχρι το 1970. Πρόκειται για έργα 26 φωτογράφων λιγότερο ή περισσότερο γνωστών στην πόλη.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 6 μέχρι και τις 17 Μαΐου και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, από τις 08.00 έως τις 20.00.και

Φωτογραφίες-video Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη