Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η Όλγα Κουρίδου τοποθετείται από τη ΔΕΗ σε θέση Ειδικού Συμβούλου «για το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης»

Η Όλγα Κουρίδου τοποθετείται από τη ΔΕΗ σε θέση Ειδικού Συμβούλου «για το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στα παλιά λημέρια γυρνάει η Όλγα Κουρίδου, πρώην γενική διευθύντρια ορυχείων. Η έκπληξη είναι, ότι τοποθετείται ως ειδική σύμβουλος από τη Διοίκηση της Επιχείρισης, με έδρα «την Δυτική Μακεδονία»

Η τοποθέτηση δεν ήταν αναμενόμενη, τόσο για τους λόγους που είναι ευνόητοι, όσο και για το ότι η πρώην γενική διευθύντρια επιστρέφει, και μάλιστα σε θέση υποδεέστερη από τις θέσεις που υπηρέτησε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την απόφασης της Διοίκησης που ισχύει εδώ και περίπου μια βδομάδα, η τοποθέτηση είναι ως ειδικός σύμβουλος στον Αν. Διευθύνοντα Σύμβουλο Λειτουργιών Παραγωγής Ι. Κοπανάκη, με αντικείμενο απασχόλησης το πρόγραμμα απολιγνιτοποίησης λιγνιτικών μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας, σε ορυχεία και σταθμούς παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση η κ. Κουρίδου έχει καλή γνώση των θεμάτων, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια που εξελίσσονταν η σταδιακή μείωση της εξόρυξης, ήταν παρούσα στην περιοχή.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη