Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η κάθοδος Πλακεντά στην Αθήνα – Η ατζέντα – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Η κάθοδος Πλακεντά στην Αθήνα – Η ατζέντα – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πλούσιο είναι το πρόγραμμα που διαμορφώνει ο Παναγιώτης Πλακεντάς και οι συνεργάτες του, για τις συναντήσεις που κανονίζονται για Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη με κορυφαίους θεσμικούς παράγοντες στην Αθήνα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δήμαρχος Εορδαίας θα συναντήσει σήμερα Τρίτη τον Υπουργό Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και την Τετάρτη τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση, ζητώντας εναγωνίως απαντήσεις σχετικά με τα υπό διαμόρφωση κυβερνητικά σχέδια για τη ΔΕΗ.
Την Τετάρτη πρόκειται επίσης να συναντήσει τον συντοπίτη μας Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ Χρόνη Ακριτίδη, με τον οποίο συζητά για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την περιοχή.
Την Πέμπτη το πρωί, θα επισκεφθεί τον Ειδικό Γραμματέα Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά, σχετικά με την πρόοδο του σχεδίου χρηματοδότησης των έργων υποδομής για τη στέγαση των Ρομά της Πτολεμαΐδας. Αν και το θέμα «τρέχει» εδώ και 2 χρόνια, σκοπός είναι να τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα.

Την Πέμπτη επίσης, μαζί με άλλους Δημάρχους Ενεργειακών Δήμων και τον Περιφερειάρχη, θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στον ΔΕΣΦΑ με θέμα τι αίτημα για τροποποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του φορέα, ώστε να μπορέσουν άμεσα να κατασκευαστούν τα δίκτυα εντός της υφιστάμενης προγραμματικής περιόδου, και να έχουμε «ενεργοποίηση» του Φυσικού Αερίου για την περιοχή πριν τη λήξη της. Όπως είναι γνωστό, στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027 η κατασκευή δικτύων δεν αποτελεί επιλέξιμη δαπάνη και το «τρένο» θα έχει χαθεί.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team