Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η εμπειρία δεν διδάσκεται, αλλά αποκτάται…

Η εμπειρία δεν διδάσκεται, αλλά αποκτάται…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Το Πανεπιστήμιο και η Ιατρική Εκπαίδευση» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του καθηγητή Παθολογίας – Καρδιολογίας και Φαρμακευτικής, του Ακαδημαϊκού Χαρισίου Μπουντούλα, που έλκει την καταγωγή του από το Βελβεντό.

Ο Συγγραφέας είναι από τους λίγους Καρδιολόγους Παγκοσμίως που έχει δημοσιεύσει κεφάλαια σε όλα τα κλασικά διδακτικά βιβλία που θεωρούνται «Ευαγγέλια» της Καρδιολογίας, είναι Διεθνής αυθεντία σε πολλούς τομείς της Καρδιολογικής και η έρευνά του έχει συμβάλλει σε αλλαγές στην κλινική πράξη, ενώ χαρακτηρίζεται ως ένας από τους ανθρώπους της ‘’αναγέννησης’’ της Καρδιολογίας.

Μέσα από το πόνημά του μεταφέρει εμπειρίες από την μακροχρόνια σταδιοδρομία του στις Η.Π.Α. με Διεθνή προβολή, αλλά και από τη συνεργασία του με καρδιολόγους από όλα τα μέρη του κόσμου, Ιατρικές σχολές και ακαδημαϊκά κέντρα.

Ως Ακαδημαϊκός Δάσκαλος, ως Ιατρός και ως Ερευνητής καταθέτει τις γνώσεις που απέκτησε σχετικά με το Πανεπιστήμιο και την Ιατρική Εκπαίδευση, το έργο του Πανεπιστημιακού Ιατρού, τις διαχρονικές αξίες στην Ιατρική εντριβή, την αποστολή του Ιατρού τη δια βίου εκπαίδευση κ.λπ. , ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η κριτική του ανάλυση από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Εκτός από το πλούσιο επιστημονικό του έργο, ο κ. Μπουντούλας έχει παράξει και κοινωνικό έργο, για το οποίο τον τίμησαν φορείς και πολιτεία.

Δεν ξέχασε ποτέ την γενέτειρά του το Βελβεντό με το οποίο διατηρεί στενούς δεσμούς, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στην ευρύτερη περιοχή. Έχει τιμήσει με την παρουσία του πολλές από τις Ιατρικές εκπομπές μας στο West, δίνοντας συνεντεύξεις και στην εφημερίδα μας τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ και είμαστε υπερήφανοι, που μας τιμά με την μακροχρόνια φιλία του.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου