Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η δικηγόρος, Κατερίνα Τσιομπάνου, νέα Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η δικηγόρος, Κατερίνα Τσιομπάνου, νέα Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η δικηγόρος, Κατερίνα Τσιομπάνου θα είναι η νέα Συμπαραστάτης του Πολίτη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, μετά την υπερψήφιση της από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Η κα Τσιομπάνου έλαβε 25 ψήφους σε σύνολο 29 ψηφοδελτίων, υπερκαλύπτοντας τα 3/5 των παρόντων συμβούλων, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Υπενθυμίζεται πως η κα Τσιομπάνου διετέλεσε την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, ως Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Κοζάνης, ενώ στις εκλογές του Μαΐου το 2019 ήταν υποψήφια με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Η νέα συμπαραστάτης του πολίτη για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ήταν η μόνη που παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση και έτσι αποτέλεσε και τη μοναδική υποψήφια, καθώς οι υπόλοιποι 5 πολίτες που εξέφρασαν ενδιαφέρον δεν έδωσαν το παρών.

Όπως ανακοινώθηκε από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου στη γραμματεία είχαν φθάσει μέχρι σήμερα το πρωί 6 συνολικά υποψηφιότητες οι οποίες ήταν: Τσιομπάνου Κατερίνα, Μακρής Γεώργιος, Κηπορόπουλου Γεωργία, Σοφία Τσοπουρίδη, Παναγιώτης Στρακαλής, Τζήκα Ωραία

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας