Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η ΔΕΤΕΠΑ για τις δυσλειτουργίες στη θέρμανση των κατοίκων: «Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η θέρμανση το συντομότερο δυνατόν»

Η ΔΕΤΕΠΑ για τις δυσλειτουργίες στη θέρμανση των κατοίκων: «Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να ομαλοποιηθεί η θέρμανση το συντομότερο δυνατόν»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι εξαιτίας υπό εξέλιξη δοκιμών των λεβήτων της τηλεθέρμανσης, με καύσιμα τα οποία εντάσσονται για πρώτη φορά στο μίγμα καυσίμων, έχουν παρουσιαστεί δυσλειτουργίες στη θέρμανση των κατοίκων.

Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια τόσο από τον κατασκευαστή του έργου όσο και από τη ΔΕΤΕΠΑ να ομαλοποιηθεί η θέρμανση το συντομότερο δυνατόν. Επισημαίνεται ότι οι μετρητές της Τηλεθέρμανσης καταγράφουν την πραγματική θερμική ενέργεια που απορροφά ο καταναλωτής. Ως εκ’ τούτου δεν τίθεται κάποιο θέμα να χρεώνεται ο καταναλωτής χωρίς να θερμαίνεται.

Ζητάμε την κατανόηση από τους δημότες μας για την όλη αναστάτωση, καθώς το έργο βρίσκεται στην αρχή της λειτουργίας του.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πόλεμος ΕΕ με τις εταιρείες για τα εμβόλια -Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα, πόσα έλαβε, πόσα θα λάβει και πότε

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μετά τις βολές που δέχθηκε η ΕΕ για λάθη στις παραγγελίες, κακό προγραμματισμό και κακή διαπραγμάτευση με τις ...