Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Happy end» για τον Αντώνη και τη Νάσρα !

«Happy end» για τον Αντώνη και τη Νάσρα !

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με τα Ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων , το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 το απόγευμα τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας ,ο Εκδότης και Διευθυντής του ομίλου ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ, ο Αντώνης Πουγαρίδης και η εκλεκτή επιστήμονας Ιατρός Νάσρα Χαντάντ.
Το μυστήριο τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης συνεπικουρούμενος από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη , ενώ τα στέφανα άλλαξαν οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού Θοδωρής και Μαρία Ξανθόπουλου.
Μετά την τελετή του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση με γαμήλιο γλέντι στο κτήμα «Παντελίδης» , όπου συγγενείς και φίλοι ευχήθηκαν «βίον ανθόσπαρτον» στο υπέροχο νέο ζευγάρι που έλαμπε από ομορφιά ,χαρά και ευτυχία , καθώς και στους γονείς τους που με έκδηλη τη συγκίνηση στα πρόσωπά τους, καμάρωναν τους νεόνυμφους.
Αντώνη και Νάσρα να ζήσετε ευτυχισμένοι και οι κουμπάροι να είστε πάντα άξιοι!!!
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Μαστρανέστη (υπάλληλος ΔΟΥ Κοζάνης): «Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που έφυγε τόσο άδικα»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ...