Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Γρεβενά: Κατηγορηματικά αντίθετος στη δημιουργία Κλειστής Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών ο Δήμαρχος -Απειλεί με παραίτηση για το φυσικό αέριο (VIDEO)

Γρεβενά: Κατηγορηματικά αντίθετος στη δημιουργία Κλειστής Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών ο Δήμαρχος -Απειλεί με παραίτηση για το φυσικό αέριο (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κατηγορηματικά αντίθετος στη δημιουργία Κλειστής Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών στα όρια του Δήμου, είναι ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Δασταμάνης.
Είμαι αντίθετος τόνισε στο να δημιουργηθεί οποιαδήποτε δομή φιλοξενίας μεταναστών σε μια ήδη επιβαρυμένη από μεγάλο αριθμό μεταναστών περιοχή.
Υπαρχει αποφαση Δημοτικού Συμβουλίου γι αυτο το θέμα.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τις εξελίξεις στο θέμα της έλευσης του Φυσικού Αερίου, ενώ απείλησε ακόμα και με παραίτηση αν η κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Ο δήμαρχος ζήτησε τη συστράτευση όλων και κάλεσε τον Βουλευτή και τον Περιφερειάρχη να πάρουν θέση για το θέμα αυτό.

Πηγή: Greveniotis.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team