Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Γιώργος Δακής κατά Καρυπίδη: «Τέτοια γύμνια και τέτοια ανεπάρκεια δεν έχω ξαναδεί»

Γιώργος Δακής κατά Καρυπίδη: «Τέτοια γύμνια και τέτοια ανεπάρκεια δεν έχω ξαναδεί»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ»

Καταγγελτικός κατά του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη για το θέμα της εξέλιξης των μετεγκαταστάσεων ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Γιώργος Δακής. «Τέτοια γύμνια και ανεπάρκεια δεν έχω ξαναδεί», είπε αρχικά στην τοποθέτησή του, κατηγορώντας μάλιστα ότι «πουλάμε παραμυθάκια στον κόσμο για τις απαλλοτριώσεις, ενώ ουσιαστικά καλύπτετε την κυβέρνηση για την ανικανότητά της», όπως είπε απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη», τον οποίο κάλεσε να πει την αλήθεια.

«Ροκανίζουν τις τοπικές κοινωνίες πάνω στον θάνατο που βιώνουν», είπε σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του, κατηγορώντας περιφερειάρχη  και  βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη ότι είναι θεατές και οι αβλεψίας και παραλείψεις τους δεν συνάδουν  με τον όρκο τους. «Περιμένω να κάνει πράξη αυτό που έχει ως εντολή», είπε επίσης, λέγοντας πως υπάρχει έλλειμμα πράξεων περιφερειακή αρχή, κατηγορώντας τον περιφερειάρχη ότι δεν ενημέρωσε την αντιπολίτευση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΙΧ χτύπησε παιδάκι με ποδήλατο στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής και ο οδηγός το εγκατέλειψε-Συνελήφθη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, στο δρόμο Πρωτοχωρίου-Λευκοπηγής, όταν ΙΧ χτύπησε παιδάκι που οδηγούσε ...