Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Γιώργος Αδαμίδης: «Ναι, να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»- Η αναφορά στους βουλευτές της ΝΔ: «Θα έχετε την ίδια τύχη με τους προηγούμενους»

Γιώργος Αδαμίδης: «Ναι, να κηρυχτεί η περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης»- Η αναφορά στους βουλευτές της ΝΔ: «Θα έχετε την ίδια τύχη με τους προηγούμενους»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε από το βήμα της ημερίδας για το Ενεργειακό Μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Ο κ. Αδαμίδης έκανε λόγο για εξυπηρέτηση των 3-4 οικογενειών που ανήκουν στο λόμπι του φυσικού αερίου στη χώρα και αναρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση δεν κλείνει τώρα τις λιγνιτικές μονάδες αφού λέει ότι είναι ακριβές.

«Ο πρωθυπουργός πήγε στη Σύνοδο Κορυφής και δέχτηκε στημένες ερωτήσεις για την απολιγνιτοποίηση στη συνέντευξη τύπου. Είπε πως είναι παλιές οι μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας. Ας ρωτήσει τον Υφυπουργό του, Γεράσιμο Θωμά, που ήρθε στην περιοχή και είδε τη Μελίτη βγάζοντας φωτογραφίες», είπε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

Παράλληλα απευθυνόμενος προς τον Περιφερειάρχη τον κάλεσε να κηρύξει άμεσα την περιοχή σε «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», όπως πολλές φορές έχει πει, ενώ αναφερόμενος στη δίκαιη μετάβαση σημείωσε πως αν το ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο δεν προσεγγίζει τα νούμερα των θέσεων εργασίας και του ΑΕΠ της περιοχής καμία μονάδα να μην κλείσει: «Αυτό είναι δίκαιη μετάβαση, όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να μας πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και το κλείσιμο της ομιλίας του Γιώργου Αδαμίδη, ο οποίος αναφερόμενος στη διυπουργική επιτροπή, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, απευθύνθηκε στον παρόντα Βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Αμανατίδη λέγοντας : «Γιώργο, θυμήσου. Οι προηγούμενοι βουλευτές έπαιρναν ανάλογες αποφάσεις και κανείς δεν εκλέχτηκε ξανά. Θα έχετε την ίδια τύχη».

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας