Αρχική > Ενέργεια > Γιάννης Λιάσης, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου: Η βίαιη μετάβαση θα δημιουργήσει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα (βίντεο)

Γιάννης Λιάσης, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου: Η βίαιη μετάβαση θα δημιουργήσει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου δυτικής Μακεδονίας κ Γιάννης Λιάσης ήταν καλεσμένος στο ράδιο Λέχοβο 97.1 . Ο κ Λιάσης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στα ενεργειακά θέματα της χώρας.
Η δήλωση του Πρωθυπουργού να κλείσουν όλα το 2028 μας σόκαρε όλους είπε ο κ Λιάσης, πρέπει να πάμε σε μια δίκαιη και ομαλή μετάβαση, στη μεταλιγνιτική εποχή, της περιοχής που έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ανάπτυξη του τόπου.

Θέλουμε την χρήση πηγών ενέργειας που δεν ρυπαίνουν όμως δεν προλαβαίνουμε μέχρι το 2018 να ετοιμαστούμε το διάστημα είναι εξαιρετικά μικρό. Η Γερμανία όρισε το 2038 ως πολύ αισιόδοξο στόχο πρέπει να το ξανασκεφτούν στην Κυβέρνηση. Όλοι μαζί στην περιφέρεια συμφωνούμε σε αυτό.

Πρέπει να συνεχίσουν την λειτουργία του Η Πτολεμαίδα 5 , ο ΑΗΣ Μελίτης , η μονάδα στον άγιο Δημήτριο και της Μεγαλόπολης ενώ χωρά και ο ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα στο νέο μίγμα παραγωγής. Ο λιγνίτης το εθνικό μας καύσιμο, προσφέρει ασφάλεια στην ηλεκτροδότηση της χώρας συμπλήρωσε

Πηγή: radio-lehovo.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team