Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Γιάννης Δαρδαμανέλης: Ο Πτολεμαϊδιώτης Δήμαρχος στην Καλαμαριά – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 12 Ιουνίου

Γιάννης Δαρδαμανέλης: Ο Πτολεμαϊδιώτης Δήμαρχος στην Καλαμαριά – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 12 Ιουνίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μεγάλη χαρά, αλλά και τιμή για την Πτολεμαΐδα, που ένας συμπατριώτης μας, που διαμένει μόνιμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε Δήμαρχος Καλαμαριάς.

Ο 39χρονος  Γιάννης Δαρδαμανέλης, υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία έλαβε ποσοστό 57,65% και κατέρριψε μία παράδοση δεκαετιών στην Καλαμαριά, που ήθελε να εκλέγονται συνεχώς Δήμαρχοι από άλλες παρατάξεις.

Όλοι γνωρίζουμε τους συμπολίτες μας γονείς του, Θρασύβουλο  Δαρδαμανέλη, συνταξιούχο Γυμνασιάρχη και Αργυρώ Δαρδαμανέλη, συνταξιούχο Νομικό του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Ομοίως τον παππού του Γιάννη Δαρδαμανέλη, που απεβίωσε πέρυσι και ετάφη στην Πτολεμαΐδα την οποία υπεραγαπούσε.

Γόνος του νεοεκλεγέντος Δημάρχου ήταν, και ο Γιώργος Δαρδαμανέλης, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Πτολεμαΐδας, την περίοδο 1945-1951, ενώ στενή συγγενική σχέση υπήρχε με την Ιστορική οικογένεια Θεολογίδη, η οποία μετακόμισε στην Αμερική.

Ο νέας Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακά στα ‘’Υδραυλικά έργα και Περιβάλλον’’, ‘’προστασία περιβάλλοντος και βιώσιμη ανάπτυξη’’, εμβαθύνοντας σε θέματα ενεργειακής ανάπτυξης.

Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου Πτολεμαϊτών Θεσσαλονίκης, μέλος Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου – κοιτίδα νεολαίας ‘’ο Πόντος’’ και μέλος σε σειρά εθελοντικών ομάδων διάσωσης.

Εδώ και μια δεκαετία, ο Γιάννης Δαρδαμανέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός με γραφείο μελετών – κατασκευών στην Καλαμαριά.

Εκλέχθηκε στο παρελθόν Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν) στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 και του καθηγητή Αθλητή, Στέλιου Ματσαρίδη το 2014.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Χατζηκυριάκου ιδιωτική υπάλληλο – οικονομολόγο και έχουν ένα κοριτσάκι, την Αργυρώ 4 ετών.

Ο ΠΑΛΜΟΣ  που για πάνω από 30 χρόνια έχει συνδρομητή την οικογένεια Δαρδαμανέλη, αισθάνεται μεγάλη χαρά και τιμή, για την διάκριση του φίλου μας Γιάννη και την  πανηγυρική εκλογή του ως νέου Δημάρχου Καλαμαριάς.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε και τον αγωνιστή πατέρα του Θρασύβουλο εκλεκτό φίλο του εκδότης μας και ‘’αθεράπευτο’’ Πτολεμαΐδιώτη.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team