Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Για τις ευεργετικές ιδιότητες των μπαχαρικών ενημερώθηκαν οι Βοηθοί Φαρμακείου του ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ στην επιχείρηση «Μπαγκατζούνης Μάρκος»

Για τις ευεργετικές ιδιότητες των μπαχαρικών ενημερώθηκαν οι Βοηθοί Φαρμακείου του ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ στην επιχείρηση «Μπαγκατζούνης Μάρκος»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές/τριες της Β΄ Τάξης ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ, ειδικότητας Βοηθών Φαρμακείου, στην επιχείρηση Μπαγκατζούνης Μάρκος & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς κ. Πιτένη Αικατερίνη, Φαρμακοποιό και κ. Σιδηρά Αναστάσιο, Ιατρό. Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τους επιχειρηματίες κ. Αθανάσιο και Παναγιώτη για τις ευεργετικές ιδιότητες των μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων που  είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Έγινε εκτενής παρουσίαση του επιστημονικού προγράμματος σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της χώρας μας, στο οποίο μελετώνται οι ιδιότητες της ρίγανης, η οποία χρησιμοποιείται σε ζωοτροφές με ωφέλιμα αποτελέσματα στα ζωικά προϊόντα, άρα κατά συνέπεια και  στον άνθρωπο, που τα καταναλώνει. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι ποσότητες της ρίγανης, που χρησιμοποιούνται, προέρχονται από τα μέρη του φυτού, που είναι άχρηστα και άρα αποτελούν απορρίμματα. Εδώ στηρίζεται και η αειφορία όλου του προγράμματος. Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές μας για τα προϊόντα και την άριστη  φιλοξενία στον χώρο τους που ολοκληρώθηκε με την προσφορά τσαγιού και αναμνηστικών προϊόντων της επιχείρησης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ με την Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές υποδέχτηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, την ...