Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Καιρός > Γ. Βασιλειάδης: «Από τις υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και τη νύχτα όπου ο υδράργυρος δεν έπεσε κάτω από τους 21 βαθμούς Κελσίου, σε πιθανές χαλαζοπτώσεις το Σαββατοκύριακο»

Γ. Βασιλειάδης: «Από τις υψηλές θερμοκρασίες ακόμη και τη νύχτα όπου ο υδράργυρος δεν έπεσε κάτω από τους 21 βαθμούς Κελσίου, σε πιθανές χαλαζοπτώσεις το Σαββατοκύριακο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν το περασμένο βράδυ στην ευρύτερη περιοχή, με τον προγνώστη καιρού Γιώργο Βασιλειάδη να σχολιάζει μέσω της σελίδας του στο facebook πως μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείονται ακόμη και χαλαζοπτώσεις.

«Μια ιδιαίτερα ζεστή βραδιά ήταν αυτή που μας πέρασε ιδίως για περιοχές του νομού Φλώρινας αφού ο υδράργυρος δεν έπεσε κάτω από
τους 21,9C στην Φλώρινα,
τους 21,2 στο Κτήμα Άλφα στο Αμύνταιο και
τους 21,1 στο φράγμα Τριανταφυλλιάς

Αστάθεια με καταιγίδες αναμένεται σήμερα τις θερμές ώρες της ημέρας. Έντονη αστάθεια θα πρέπει να περιμένουμε το ΣΚ. Πιθανές χαλαζοπτώσεις και έντονα κατά τόπους φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία. Γενικά προσοχή συνίσταται κυρίως στους ανθρώπους που κινούνται στο ύπαιθρο.»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Όμορφες εικόνες από τη Βασιλίτσα στα λευκά!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Χιόνισε χθες στη Βασιλίτσα Γρεβενών, δημιουργώντας όμορφες εικόνες. Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Κάρολου ...