Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Γ. Βασιλειάδης: Αν και διανύουμε τις μεγαλύτερες ημέρες του έτους, η θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί σε συνθήκες Οκτώβρη – Νοέμβρη – Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Γ. Βασιλειάδης: Αν και διανύουμε τις μεγαλύτερες ημέρες του έτους, η θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί σε συνθήκες Οκτώβρη – Νοέμβρη – Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στον παρακάτω χάρτη αποτυπώνεται η θερμοκρασιακή συμπεριφορά του μεσημεριού της Δευτέρας. Αν και διανύουμε τις μεγαλύτερες ημέρες του έτους, η θερμοκρασία έχει προσαρμοστεί σε συνθήκες Οκτώβρη και από αύριο σε συνθήκες Νοέμβρη.

Το επόμενο 24ωρο μπαίνουμε σε μια περίοδο βροχοπτώσεων οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα έντονες στις περισσότερες περιοχές του παρακάτω χάρτη. Δε θα λείψουν φαινόμενα ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα. Περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής θα δουν έως τη Πέμπτη μεγάλα ύψη βροχής αλλά και υψηλές ραγδαιότητες.

Εκδήλωση υδροσιφώνων φαίνεται πιθανή στα παράκτια καθώς και χαλαζοπτώσεων (όχι μόνο στα παράκτια).

Ουσιαστική βελτίωση από Παρασκευή, με την θερμοκρασία να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα (τουλάχιστον στη Δυτική Μακεδονία) από Κυριακή.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team