Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Γ. Σταθάκης: Την επόμενη εβδομάδα η λίστα με τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Γ. Σταθάκης: Την επόμενη εβδομάδα η λίστα με τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την εκτίμησή του ότι η υπόθεση των προς πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα (άλλωστε δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για να βγεί το market testμέσα στο Νοέμβριο) διατύπωσε χθες το βράδυ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο περιθώριο της 2ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου.

Την ίδια στιγμή άλλες κυβερνητικές πηγές σχετιζόμενες άμεσα με το Μέγαρο Μαξίμου επέμεναν και χθες ότι ουσιαστικά το θέμα έχει κλείσει και μένει μόνον η ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του market test.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν, μιλώντας στο energypress, ότι στο πακέτο θα περιλαμβάνεται η μονάδα της Μελίτης και η άδεια για τη νέα μονάδα, καθώς και οι δύο μονάδες 3 και 4 της Μεγαλόπολης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ανοιχτή Επιστολή Για την Μετεγκατάσταση της Ακρινής από τους Θ. Καζαντσίδη, Κ. Πουτακίδη, Ειρ. Καρατόσιου, Γ. Αντωνιάδη και Ν. Ατματσίδη: «Δίκαιη μετάβαση δεν μπορεί να υπάρξει, χωρίς να έχει προηγηθεί η μετεγκατάσταση της Ακρινής»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανοιχτή επιστολή για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής, υπογράφουν, ο πρόεδρος της Κοινότητας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανέργων και ...