Αρχική > Πολιτική > Γ. Κασαπίδης για τη γέφυρα των Σερβίων: «Δεν υπάρχει ο φάκελος για τη δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδος – Είναι ντροπή»

Γ. Κασαπίδης για τη γέφυρα των Σερβίων: «Δεν υπάρχει ο φάκελος για τη δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδος – Είναι ντροπή»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην γέφυρα των Σερβίων, μια παραμόρφωση που έχει εντοπιστεί σε αυτή αλλά και στο …»μπάχαλο» που επικρατεί με την κατάσταση των αρχείων στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε δεικτικά ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης στο πλαίσιο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο περιφερειάρχης, έχει μπει ένα απαγορευτικό διέλευσης βαρέων οχημάτων (πάνω από ένα συγκεκριμένο βάρος),  για την υψηλή Γέφυρα των Σερβίων, με τις υπηρεσίες της περιφέρειας να ψάχνουν τα αρχεία και τον φάκελο του έργου αλλά δεν τον βρίσκουν.

«Δεν ξέρω σε πόσα σημεία υπάρχουν αρχεία της περιφέρειας και αν υπάρχουν και σε τι κατάσταση υπάρχουν . Εναγωνίως ψάχνουμε να βρούμε το φάκελο της υψηλής γέφυρας των Σερβίων, γιατί παρουσιάζει μια παραμόρφωση και έστειλαν μια οδηγία για απαγορευτικό διέλευσης οχημάτων πάνω από ένα βάρος (40 τόνους νομίζω) και ζητάμε κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων για να δούμε αν υπάρχει  πρόβλημα στατικότητας. Ψάχνουμε ένα μήνα να βρούμε τους φακέλους. Δεν υπάρχει για τη δεύτερη μεγαλύτερη γέφυρα της Ελλάδος ο φάκελος. Είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασαπίδης.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team