Αρχική > Αθλητικά > Γ΄ Εθνική: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Κοζάνη

Γ΄ Εθνική: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μπορεί σήμερα η ΕΠΟ να ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και ότι μέχρι τις 3 Μαρτίου πρέπει να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή αλλά τα πράγματα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης δεν δείχνουν καθόλου καλά.

Τα αδέρφια Καπετάνου έχουν πάρει την απόφαση να αποχωρήσουν εδώ και πολύ καιρό (σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος) κανείς δεν βρέθηκε να αναλάβει και έτσι αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό η ομάδα δεν θα συνεχίσει.

Το δρόμο της Κοζάνης αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές ομάδες αφού η αβεβαιότητα που υπάρχει τις κάνει διστακτικές να συνεχίσουν.

Ερωτήματα όπως ποιος θα επωμιστεί το κόστος των rapid tests, τα εξοδολόγια των διαιτητών καθώς και οι μετακινήσεις κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα για τις ομάδες όταν δεν θα υπάρχουν καθόλου έσοδα.

Οι επόμενες  μέρες είναι πολύ κρίσιμες για πολλές ομάδες και είναι άγνωστο πόσες ομάδες θα δηλώσουν διατεθειμένες να συνεχίσουν. Άλλωστε η ΕΠΟ ενημέρωσε πόσες ομάδες αποχωρήσουν δεν θα έχουν άλλες συνέπειες πλην του υποβιβασμού.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαντ-μπολ:Στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ομοσπονδίας ο πρόεδρος του Αρίωνα Τάσος Πέτκος

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συγκροτήθηκαν πριν λίγες μέρες οι επιτροπές στην Ελληνική Ομοσπονδία Χαντ-μπολ με την Εορδαία να έχει εκπροσώπηση αφού ο ...