Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοζάνη

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης, σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών δράσεων, που θα παρουσιάζονται μέσω των ιστοσελίδων του Δήμου Κοζάνης και των Νομικών του Προσώπων https://oapnkozanis.gr/xmas2020/, ξεκινά σήμερα για να ολοκληρωθεί με την έναρξη της νέας χρονιάς.
Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας απευθυνόμενος με μήνυμά τους προς τους πολίτες υπογράμμισε πως «Φέτος γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα μαζί, αλλά από μακριά. Κρατώντας τις αποστάσεις, τηρώντας τα μέτρα, μένοντας ασφαλείς. Θα γιορτάσουμε με αισιοδοξία, χωρίς να υποκύψουμε στον φόβο. (…)Προτάσσοντας σύνεση και αυτοσυγκράτηση.».
Τηρώντας λοιπόν όλα τα μέτρα, θα γευτούμε όσα ταιριάζουν στα Χριστούγεννα και όσα έχουμε ανάγκη. Το καλεντάρι του Δήμου Κοζάνης περιλαμβάνει παρουσίαση εθίμων και συνηθειών περασμένων εποχών, αφηγήσεις για κάποια προηγούμενα Χριστούγεννα, παραμύθια και ό,τι άλλο μπορεί να μας κάνει να μπούμε, έστω και έτσι, στο κλίμα και των πνεύμα αυτών των ημερών.
Κι όμως, Χριστούγεννα λοιπόν με το καλεντάρι να μετρά ήδη αντίστροφα!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ptolemeos Fm 20/01: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ptolemeos Fm 20/01: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr   Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: ...