Αρχική > Αρθρογραφία > Φόρος τιμής στην κυρία Βασιλική Μαριέτη-Ταμπακάκου – Γράφει η Μάγκου Νατάσα

Φόρος τιμής στην κυρία Βασιλική Μαριέτη-Ταμπακάκου – Γράφει η Μάγκου Νατάσα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αγαπημένη σε όλους μας κυρία Βάσω ξεκίνησες το ταξίδι για την γειτονιά των Αγγέλων παίρνοντας συνοδοιπόρο  την γλυκιά ανάμνηση των μαθητικών μας χρόνων στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής που τόσο αγάπησες! Πίσω σου αφήνεις το σπόρο των αξιών που μας φύτεψες στην καρδιά με τα λόγια σου αλλά και τα έργα σου. Αρετές πανανθρώπινες: αγάπη, φιλία, συνεργασία, σεβασμός, αλληλεγγύη αλλά και σεμνότητα. Σεμνός και αξιοπρεπής ήταν και ο βίος της οικογένειά σας. Παράλληλα μας μεταλαμπάδευσες την αγάπη για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, τις Καρυάτιδες, το Ερεχθείο την Αρχαία Ολυμπία. Συνέχισες να μας διδάσκεις ακόμη και όταν συνταξιοδοτήθηκες, ερχόσουν στα σχολεία μας να διδάξεις, ξανά και ξανά τον περίφημο «Θρησκευτικό χορό των Καρυάτιδων» που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό οι μαθήτριες των σχολείων μου.  Τίμησες τις εκδηλώσεις των σχολείων όπου δίδασκα και χαιρόσουν γιατί ήσουν εσύ που εμφύσησες το όραμα της διάχυσης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στην κοινωνία.

Αγαπητό μας παιδί Φάνη θα θυμόμαστε με αγάπη  το μικρό γιο της κυρίας μας, με τα χαμογελαστά μπλε μάτια να μας χαιρετά έχοντας αναγνωρίσει τον κοινό δεσμό που είχαμε: την αγάπη για την Καθηγήτριά μας και μητέρα σου. Καμία έπαρση,  κανένας κομπασμός.  Μόνο ευαισθησίες, αυτές που δεν μπόρεσες να διαχειριστείς στην τρομοκρατία της πανδημίας. Εσύ που δε φοβήθηκες ούτε τους μεγαλύτερους αθλητές όταν έπαιζες μπάσκετ. Είχε το θάρρος να αντιμετωπίζεις τον αντίπαλο, αλλά να χαιρετάς κι εμάς στις κερκίδες με τα χαμογελαστά μπλε μάτια. Καλό παράδεισο και είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός θα σου δώσει στο Περιβόλι της Αγάπης Του μια θέση να ξεκουραστείς χωρίς να φοβάσαι.

Θερμή παράκληση, επειδή ο πόνος είναι βουβός για την μοναδική απόγονο της οικογένειας, κυρία Λίζα Ταμπακάκου ας διατηρήσουμε τη σιωπή μας ως ένδειξη τιμής προς τα πολυαγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένεια Ταμπακάκου-Μαριέτης έζησε έναν σεμνό και πνευματικό  βίο χωρίς δημοσιεύσεις, αναρτήσεις και facebook. Aς προσευχηθούμε να τους αναπαύσει ο Θεός την ψυχή τους και να δώσει παρηγοριά στην κυρία Λίζα Ταμπακάκου και της οικογένειάς της.

Μάγκου Νατάσα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Π. Κουκουλόπουλος: «Γιατί συμμετέχουμε στη σημερινή απεργία»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η ανεργία γενικότερα και ειδικότερα αυτή στους νέους και τις γυναίκες δε μπορεί να αφήνει κανένα αδιάφορο. Το ...