Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές»-Η νέα ενημερωτική αφίσα του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19

«Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές»-Η νέα ενημερωτική αφίσα του Δήμου Γρεβενών για τον Covid-19

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με κεντρικό μήνυμα «Φοράμε σωστά τη μάσκα για να σώσουμε ζωές», ο Δήμος Γρεβενών συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας για τη λήψη και την τήρηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19. Πιο συγκεκριμένα, η νέα διαδικτυακή αφίσα, που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων του Δήμου για τον κορονοϊό, επικεντρώνεται στην ορθή χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η χρήση μάσκας συγκρατεί τα σταγονίδια και αποτελεί βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς της λοίμωξης και πρέπει να καλύπτει πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου. Παράλληλα, θα πρέπει να τηρείται η φυσική απόσταση, η υγιεινή των χεριών και η αποφυγή του συγχρωτισμού.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Γρεβενών δεν θα σταματήσει να επισημαίνει τη συνεχή τήρηση των μέτρων προφύλαξης από όλους μας προκειμένου να συγκρατήσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων της νόσου σε χαμηλά επίπεδα ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...