Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Φλώρινα: Προσφορά Αλληλεγγύης στους Πλημμυροπαθείς της Π.Ε. Καρδίτσας

Φλώρινα: Προσφορά Αλληλεγγύης στους Πλημμυροπαθείς της Π.Ε. Καρδίτσας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το πρωί της Τρίτης 24 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, με τελικό προορισμό την Π.Ε. Καρδίτσας και τους πλημμυροπαθείς που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ».

Παρά τους αυστηρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις, που ελήφθησαν στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού (covid-19) συγκεντρώθηκε αξιόλογη ποσότητα πόσιμου νερού και τροφίμων μακράς διαρκείας στο κτίριο της Λέσχης Προσκόπων Φλώρινας.

Το συντονισμό της δράσης, επωμίστηκε η πρόεδρος του συλλόγου ΕΛ.ΠΥ.ΔΑ, κ. Κάτια Τρύφων, με την αρωγή της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, του Επιμελητηρίου Φλώρινας, της Α’/Βάθμιας και Β΄/Βάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και του 1ου Σύστηματος Προσκόπων Φλώρινας – Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Δ. Μακεδονίας.

Άπαντες εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Π.Ε. Καρδίτσας αλλά και τη διάθεση να παράσχουν κάθε επιπλέον συνδρομή.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Εικόνες από την εκπαίδευση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Άλλη μία εκπαίδευση των αστυνομικών που απαρτίζουν την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης #ΔΙ_ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ολοκληρώθηκε. Στόχος ...