Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης Μετάδοση εκδήλωσης «ΚΟΛΙΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ»

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης Μετάδοση εκδήλωσης «ΚΟΛΙΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Περιδιαβαίνοντας τα σαράντα χρόνια του Συλλόγου και καθώς διανύουμε το τρίτο «γιορτινό» Lock Down, ανασύραμε ακόμη μια εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε παραμονές Χριστουγέννων του 2004 για να μεταδοθεί την Τετάρτη 23/12/2020 στις 10.30 το βράδυ  από το φιλόξενο κανάλι του TOP.

Πρόκειται για την Ηθο-λαογραφική παράσταση με τίτλο «ΚΟΛΙΑΝΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ» σε κείμενα, αφήγηση και σκηνοθεσία του Γιώργου Παφίλη, καταξιωμένου ερευνητή της κοζανίτικης λαϊκής μας παράδοσης.

Έγινε κατορθωτό το ζωντάνεμα των καλάντων καθώς συντελεστές και θεατές, στο παλιό Κοζανίτικο αρχοντικό, ήρθαν πολύ κοντά στην αναβίωση για τους μεγαλύτερους και στη γνωριμία για τους μικρότερους, των εθίμων στις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Στην παράσταση συμμετείχαν ακόμη η Αγγελική Δήμου-Ρούση, η Θεοδώρα Δράμαλη και τα παιδιά του 13ου Δημοτικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου τους Κώστα Χρυσάκη.

Με τη μετάδοση της παραπάνω επίκαιρης εκδήλωσης, προσεγγίζουμε με γλυκό και νοσταλγικό τρόπο στα φετινά δύσκολα Χριστούγεννα.

Την Πέμπτη 23/12 στις 12.30 το μεσημέρι, θα επαναληφθεί η μετάδοση για να ακουστούν κάλαντα από τα παιδιά, στα σπίτια μας, έστω και τηλεοπτικά.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ.

Το Δ.Σ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...