Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Ευρωπαϊκό βραβείο «Excellence in Quality» για Ελληνική κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών

Ευρωπαϊκό βραβείο «Excellence in Quality» για Ελληνική κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η κλινική Ηairtransplant του καταξιωμένουΔερματοχειρουργού Ιωάννη Παπαγγελόπουλου,τιμήθηκε με το ευρωπαϊκό βραβείο«Excellence in Quality» για την προσφορά της στον ιατρικό χώρο και συγκεκριμένα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Γαλλική Ριβιέρα, στις Κάννες, στις 5 Οκτώβρη 2018.

Το παρών σε αυτήν την εκδήλωση και συγκεκριμένα στο Business Triumph and European Awards Night, έδωσε ο CEO της HairtransplantClinic και επικεφαλής του τμήματος μεταμοσχεύσεων μαλλιών του Νοσοκομείου Υγεία, Ιωάννης Παπαγγελόπουλος.

Ο Δρ. Ιωάννης Παπαγγελόπουλος παρέλαβε το βραβείο που κατέκτησε η κλινική του για την άριστη ποιότητα που προσφέρει στους ασθενείς της στον τομέα τηςμεταμόσχευσης μαλλιών σε άνδρες και γυναίκες.

Η HairtransplantClinic διακρίθηκε για τις ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους, το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Το «The Business Triumph Festival& European Night» είναι το μοναδικό επιχειρηματικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Ευρώπη.

Σε αυτό συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι από την εθνική επιχειρηματική, ιατρική και επιστημονική ελίτ και σίγουρα αυτή η ευρωπαϊκή διάκριση καθιστά την HairtransplantClinic μία από τις καλύτερες κλινικές στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ευρώπη.

Παρακολουθήστε τη βράβευση για την μεταμόσχευση μαλλιών στο παρακάτω video.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team