Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εύφημος Μνεία για την Ομάδα Χειρουργικής του Μποδοσάκειου στο 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής

Εύφημος Μνεία για την Ομάδα Χειρουργικής του Μποδοσάκειου στο 30ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ» , συγχαίρει θερμά την ομάδα του Χειρουργείου αποτελούμενη από τις κ.κ. Τσιπουράκη Πετρούλα, Καλτσά Δήμητρα, Ευαγγελοπούλου Μαρία, Χριστοφορίδου Βαρβάρα, καθώς και την Προϊσταμένη του Χειρουργείου κ. Κωνσταντινίδου Άννα, για την Εύφημο Μνεία που απέσπασαν με την συμμέτοχη τους στο 30ο Πανελλήνιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.
Οι προαναφερόμενες παρουσίασαν σε στρογγυλή τράπεζα το θέμα : << Εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας στο Χειρουργείο του Γ.Ν. Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειο>>. Πρόκειται για μια μελέτη περίπτωσης με ποσοτικές μεταβλητές που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Χειρουργείου του Νοσοκομείου.
Οι αρχές της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας που υιοθετήθηκαν συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση των Υπηρεσιών Υγείας, μέσω των εργαλείων ποιότητας, της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης του προσωπικού. Αναγκαία ήταν και παραμένει η δέσμευση όλων στο κοινό όραμα για ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team