Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ευχαριστήριο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και ανακοίνωση για μείωση ορίου ηλικίας των «μικρών» στην Α” Κατηγορία

Ευχαριστήριο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης και ανακοίνωση για μείωση ορίου ηλικίας των «μικρών» στην Α” Κατηγορία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης μετά τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από το τμήμα «ανάπτυξης ποδοσφαίρου και εκπαίδευσης» της Ε.Π.Ο. για την άρτια οργάνωση της Σχολής Επανεξέτασης προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA A , UEFA B και UEFA C , αισθάνεται των ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους ενωσιακούς προπονητές Γιώργο Καραγκιολίδη και Πάρη Μιχαηλίδη , τον υπεύθυνο του αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ. Στέλιο Μούσιο καθώς επίσης και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (μέλη των Μικτών Ομάδων προηγούμενων ετών της Ένωσης) για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχία της οργάνωσης και διεξαγωγής της Σχολής.

Όρια ηλικίας

«Όλα τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας θα έχουν στην ενδεκάδα τρεις (3) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, οι οποίοι θα μετέχουν υποχρεωτικά στους διεξαγόμενους αγώνες συνεχώς και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών.

Για την περίοδο 2020-2021 οι γεννηθέντες το 2000 θεωρούνται κάτω των 20 ετών».

Για τα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας παραμένει η υποχρέωση της συμμετοχής τριών (3) ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών (γεννηθέντων το 1999 και εντεύθεν ).

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team