Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Euromedica» εκ νέου για την αποσυμφόρηση του Μαμάτσειου- Λύση και για την ψυχιατρική (; )

«Euromedica» εκ νέου για την αποσυμφόρηση του Μαμάτσειου- Λύση και για την ψυχιατρική (; )

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Νέα ανατροπή στη διαχείριση της πολύ μεγάλης κρίσης η οποία συνεχίζεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, φαίνεται πως υπάρχει τις τελευταίες ώρες, καθώς το σενάριο «euromedica» ενεργοποιείται εκ νέου μετά την «απόρριψη» των προηγούμενων ημερών.

Έτσι η ιδιωτική κλινική της Κοζάνης θα φιλοξενήσει, πιθανόν από τη Δευτέρα και εφόσον χρειαστεί, έως και 40 περιστατικά παθολογικά και χειρουργικά, δίνοντας ανάσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης το οποίο συνεχίζει να δέχεται πίεση.

Στην Κοζάνη βρέθηκε χθες και ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ, προσπαθώντας να εξετάσει με όλους τους εμπλεκόμενους τα προτεινόμενα σενάρια, με τη συμμετοχή και ιδιωτών γιατρών να οδηγεί στην επιλογή της ιδιωτικής κλινικής.

Λύση φαίνεται πως θα υπάρξει και με τα περιστατικά της ψυχιατρικής κλινικής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διάθεση να φιλοξενήσει τα περίπου 15 περιστατικά του Μαμάτσειου, έχει εκφράσει ιδιωτική κλινική της Κοζάνης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2.093 νέα κρούσματα (5/5) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κορωνοϊός: Στα 2.093 τα κρούσματα – 96 οι θάνατοι, στους 765 οι διασωληνωμένοι Ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε στη ...