Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εθιμοτυπική  Επίσκεψη του νέου Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γούνας στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Εθιμοτυπική  Επίσκεψη του νέου Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γούνας στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος  Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  (Ε.Ο.Γ.) Άκης Τσούκας, ο Αντιπρόεδρος Itzak Cohen και ο Γενικός Γραμματέας Φαίδωνας Γκιάτας.

Ο κ. Σαββόπουλος  συνεχάρη τον  νέο Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε μια δημιουργική θητεία, διαβεβαιώνοντας πως η Π.Ε. Καστοριάς θα στέκεται πάντοτε αρωγός στην προσπάθειά τους, με γνώμονα το όφελος του κλάδου  και της τοπικής κοινωνίας.

Ταυτόχρονα, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Γ. για θέματα που απασχολούν την ελληνική γουνοποιία, αλλά και για τις ενέργειες και τις δράσεις που δρομολογούν, ώστε να ενισχυθεί και να προωθηθεί ο κλάδος.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...