Αρχική > Πολιτική > Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Νέου Αστυνομικού Διευθυντή Φλώρινας Παναγιώτη Γεωργιάδη στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Νέου Αστυνομικού Διευθυντή Φλώρινας Παναγιώτη Γεωργιάδη στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, ο νεοτοποθετηθείς Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης, στην Π.Ε. Φλώρινας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τοπικής κοινωνίας της Φλώρινας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Κιοσές συνεχάρη θερμά τον κ. Γεωργιάδη, για την επάξια ανάληψη των υψηλών του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα συνεχισθεί η εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Ελληνικής Αστυνομίας και Αντιπεριφέρειας, προς όφελος της κοινωνικής ευημερίας και της δημόσιας ασφάλειας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόεδρος ΕΛΓΑ Θ. Λυκουρέντζος για τον παγετό που προκάλεσε ζημιές στη Δ. Μακεδονία: «Διαβεβαιώνω ότι θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail O Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «O παγετός των τελευταίων ημερών, ο ...