Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εθελοντική αιμοδοσία του ΤΕΙ στην Καστοριά

Εθελοντική αιμοδοσία του ΤΕΙ στην Καστοριά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Καστοριάς, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς, το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. και η Ομάδα Επικοινωνίας που ανήκει στο εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων & Στρατηγικής Επικοινωνίας του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος “η μελωδία της καρδιάς” διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη, 20 Νοέμβριου από τις 09:00 έως τις 13:00 στην Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονία στην Καστοριά.

H Ελλάδα κατατάσσεται, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στις 60 χώρες στον κόσμο που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτόνομα τις ανάγκες τους για αίμα και εισάγουμε επί πληρωμή αίμα από την Ελβετία προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας ως χώρα

    Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Είναι δώρο ζωής και έμπρακτη αλληλεγγύης. Στόχος μας λοιπόν είναι να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας με μία όμορφη αλλά και απλή πράξη.

Ένα λεπτό αρκεί για να σώσεις μία ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση:
https://goo.gl/NxNVP4

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team