Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Δωρεάν φοίτηση νέων της περιοχής στο Ι.Ι.Ε.Κ της ΔΕΗ

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Δωρεάν φοίτηση νέων της περιοχής στο Ι.Ι.Ε.Κ της ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Επιστολή με την οποία ζητά από τον Περιφερειάρχη να μεσολαβήσει έτσι ώστε η ΔΕΗ να δεχθεί να επιλεγεί ένας αριθμός νέων της περιοχής που θα δικαιούται δωρεάν φόιτηση στο Ι.Ι.Ε.Κ. της ΔΕΗ απέστειλε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

Αναλυτικά η επιστολή:

 Κύριε Περιφερειάρχη

Με την ανεργία να καλπάζει επικίνδυνα, την κρίση να έχει ρημάξει (στην κυριολεξία) τον οικονομικό ιστό της περιοχής, την επέλαση του covid-19 να έχει βάλει φρένο σε κάθε προσπάθεια ανάκαμψης και την απολιγνιτοποίηση να βρίσκεται προ των πυλών, θα έλεγε κανείς ότι μόνο ιδανικά δεν είναι τα πράγματα στην περιοχή μας.

Τα προβλήματα, πολλά και σοβαρά, γι αυτό είναι υποχρέωσή μας να εξαντλούμε κάθε προσπάθεια που θα μπορούσε να συνδράμει προς την θετική εξέλιξη των πραγμάτων για την περιοχή μας, κυρίως μέσα από τη δραστηριότητα της ΔΕΗ.

Στα πλαίσια αυτά ζητάμε να κινήσετε κάθε απαραίτητη διαδικασία, ώστε να δεχθεί η ΔΕΗ να επιλεγεί ένας αριθμός νέων της περιοχής μας που θα δικαιούνται δωρεάν φοίτηση στο Ι.Ι.Ε.Κ της ΔΕΗ.

Ευελπιστούμε ότι η πρότασή μας θα τύχει της θετικής σας απάντησης και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.

Για το ΔΣ του ΕΚΝΚ

 Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας 
  Αδάμ Ελευθέριος  Τολιόπουλος Αθανάσιος«

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...