Αρχική > Τοπική επικαιρότητα > Έργα αναβάθμισης Δημοτικών οδών στους οικισμούς του Δήμου Αμυνταίου

Έργα αναβάθμισης Δημοτικών οδών στους οικισμούς του Δήμου Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση πλακόστρωτων & λιθόστρωτων δημοτικών οδών οικισμών Δήμου Αμυνταίου ».

 

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ.Άνθιμος Μπιτάκης, και ο ανάδοχος με την επωνυμία ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  ΧΡ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ υπέγραψαν την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 τη σύμβαση κατασκευής του έργου, προϋπολογισμού μελέτης 40.000 ευρώ.

Το έργο αφορά εργασίες επισκευής φθορών πλακόστρωτων και λιθόστρωτων δημοτικών οδών και πεζοδρομίων σε οικισμούς εντός και εκτός ορίων αυτών, του Δήμου Αμυνταίου. Συγκεκριμένα στις κοινότητες Νυμφαίου, Λεχόβου, Βαρικού και Ασπρογείων, εντός και εκτός ορίων αυτών, του Δήμου Αμυνταίου. Η υλοποίηση του έργου κρίνεται απαραίτητη, καθώς έχουν παρατηρηθεί εκτεταμένες βλάβες σε δημοτικές οδούς που εγκυμονούν κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα , τους επιβαίνοντες σε αυτά αλλά και στους πεζούς .

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Βοΐου: To VoioRace series στον Μπούρινο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη , την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας ορεινού τρεξίματος  στον Μπούρινο Σιάτιστας και με ...