Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ για την παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αμύνταιο

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ για την παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αμύνταιο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιστολή προς τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, με θέμα την παύση Λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αμύνταιο, απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Κιοσές. Στην επιστολή τονίζεται πως η απουσία του Υποκαταστήματος θα δυσκολέψει την εκτέλεση καθημερινών εργασιών απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων του Δήμου Αμυνταίου, που θα πρέπει να μετακινούνται στη Φλώρινα.

Η επιστολή, έχει ως εξής:

 

“Με αφορμή την επικείμενη παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Αμύνταιο Φλώρινας θα ήθελα να σας εκφράσω την έντονη ανησυχία τόσο εμού όσο και των πολιτών του Αμυνταίου για αυτήν την εξέλιξη. Είναι γνωστό πως η περιοχή της Π.Ε. Φλώρινας και συγκεκριμένα το Αμύνταιο βρίσκονται στο επίκεντρο της απολιγνιτοποίησης, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία για το μέλλον  στους συμπολίτες μας.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε αυτήν την χρονική στιγμή, η παύση λειτουργίας του εν λόγω Υποκαταστήματος ενισχύει το αίσθημα αβεβαιότητας, προβληματισμού και απομόνωσης ενώ παράλληλα προκαλείται και μια αντικειμενική δυσκολία στους πελάτες της εν λόγω Τράπεζας , οι οποίοι θα πρέπει να μετακινούνται στην Φλώρινα για να διεκπεραιώσουν καθημερινές εργασίες . Επιπροσθέτως θα πρέπει να σημειώσουμε πως με αυτήν την εξέλιξη θίγεται η επιχειρηματική δραστηριότητα του Αμυνταίου καθώς η απουσία του Υποκαταστήματος θα δυσκολέψει την εκτέλεση καθημερινών εργασιών απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία τους σε μια περίοδο που οι επιχειρήσεις χρειάζονται την στήριξη όλων των φορέων ώστε να αντέξουν τους κλυδωνισμούς που υφίστανται λόγω της πανδημίας του κορονοιου. Στην περιοχή του Αμυνταίου εδράζονται εξαιρετικά επιτυχημένες επιχειρήσεις αγροτικών και οινοποιητικών προϊόντων τις οποίες οφείλουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε ώστε να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους ώστε να συμπαρασύρουν αναπτυξιακά την πολύπαθη περιοχή μας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να παύσει την λειτουργία του επίσης το ένα εκ των δύο  υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στην Φλώρινα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Συνοψίζοντας , θα θέλαμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα στήριξης των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής του Αμυνταίου από την Περιφερειακή Αρχή και την πρόθεση μας να σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση”.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Εικόνες από την εκπαίδευση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Άλλη μία εκπαίδευση των αστυνομικών που απαρτίζουν την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης #ΔΙ_ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ολοκληρώθηκε. Στόχος ...