Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στη λίμνη Πολυφύτου

Επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στη λίμνη Πολυφύτου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης είχα την χαρά να συνομιλήσω με τον εκπρόσωπο της διοίκησης κ. Μακρυγιάννη, τον προπονητή Αναστάσιο Λαπίκοφ και με αθλητές και φίλους της κωπηλασίας, ενός αθλήματος που έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις για το Νομό μας, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο.

Αναμφίβολα, τα σπουδαία επιτεύγματα του Συλλόγου οφείλονται στο μεράκι κάποιων ανθρώπων που αγάπησαν το άθλημα και στις εξαιρετικές προϋποθέσεις που μας εξασφαλίζει η λίμνη Πολυφύτου, τις δυνατότητες της οποίας έχουμε δυστυχώς ελάχιστα αξιοποιήσει. Και είναι πράγματι οι δυνατότητες και οι προοπτικές της λίμνης μας απεριόριστες: φυσικό κάλλος, αλιευτικός πλούτος, ψυχαγωγικές και αθλητικές συνθήκες.

Είναι κάποια τοπία που “φωνάζουν” για την αξιοποίησή τους. Τέτοιο είναι και η λίμνη μας. Φράγματα, γέφυρες, Νεράιδα, Μουσείο Αιανής, παραλίμνια χωριά, ερασιτεχνική αλιεία, ροδάκινο Βελβεντού, ελιά Ιμέρων, τοπικά βιολογικά προϊόντα, γαστρονομικός πλούτος, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μπορούν να συνθέσουν μία πολύ ελκυστική πρόταση.

Η διαδικασία της Μετάβασης στην οποία έχει εισέλθει ο τόπος μας, μας δίνει τη δυνατότητα ή καλύτερα μας υποχρεώνει να διευρύνουμε τους αναπτυξιακούς μας ορίζοντες και σίγουρα η λίμνη Πολυφύτου δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτόν τον σχεδιασμό.

Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τις αθλήτριες και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης για την υπέροχη φιλοξενία και τους δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα τους στην προσπάθεια για την ανάδειξη του αθλήματος και του τόπου.

Καλούς αγώνες!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι απαντήσεις Κασαπίδη σε επιχειρηματίες περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» στην κατανομή επιχορήγησης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε συνέχεια της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης του περιφερειάρχη με πολίτες για το πρόγραμμα 40 ...