Αρχική > Ενέργεια > Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στη ΔΕΤΕΠΑ

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στη ΔΕΤΕΠΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) επισκέφτηκε την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές, προκειμένου να συναντήσει δια ζώσης τον πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ κ. Ιορδάνη Μπάντη και τον διευθυντή της επιχείρησης κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κιοσές αφού συνεχάρη τον κ. Μπάντη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ενημερώθηκε εκτενώς για τη φετινή πορεία λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, καθώς και για τα οφέλη που θα προκύψουν από την επικείμενη τοποθέτηση του ηλεκτροκίνητου θρυμματιστή βιομάζας και αγροτικών υπολειμμάτων (μπαλών), με κυριότερα την κάλυψη των θερμικών αναγκών των δύο μονάδων (θερμικής ισχύος 30MW) και τη μείωση του κόστους στo τιμολόγιο των καταναλωτών.

Ο προϋπολογισμός της υποδομής ανέρχεται στα 360.000 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ο κ. Κιοσές ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΤΕΠΑ για την ενημέρωση και την αγαστή συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Delphi Forum – Στάσσης: Μετά την πώληση του 49% του ΔΕΔΔΗΕ η ΔΕΗ βγαίνει στο εξωτερικό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εξαγορές και συνεργασίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ανήγγειλε ο CEO της ΔΕΗ. Τέλος ο λιγνίτης το 2025. Εφιαλτικά σενάρια για τιμές CO2 στα ...