Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, I. Κιοσέ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, I. Κιοσέ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στα πλαίσια της ανταλλαγής ευχών, για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλειος Άμπας, επισκέφτηκαν, παραμονή Χριστουγέννων, το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, ¨Ελένη Θ. Δημητρίου¨ και αντάλλαξαν ευχές με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Χρήστο Παπούλκα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και επέδωσαν δώρα στους ασθενείς της παιδιατρικής κλινικής.

Λίγες ώρες νωρίτερα, γιορτινές μελωδίας και παραδοσιακά κάλαντα ήχησαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, από τον σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Φλώρινας και την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, προσδίδοντας μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Η κλασική χορωδία του Ωδείου Φλώρινας, με τη συμμετοχή του συλλόγου Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Ο Άγιος Μηνάς», εξέπληξαν τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Ιωάννη Κιοσέ και τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλειο Γιαννάκη, καθώς τους υποδέχτηκαν στο ισόγειο του Διοικητηρίου, με παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team