Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας (δελτίο τύπου)

Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στη Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου, στα πλαίσια των προγράμματος επισκέψεων σε οργανισμούς και υπηρεσίες της πόλης μας, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου, μαζί με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!». Εκεί συναντήθηκε και συζήτησε με τη διευθύντρια κα. Χατζοπούλου Αναστασία το μείζων θέμα που τους απασχολεί, τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ. στο κτήριο του πάρκου εκτάκτων αναγκών. Δυστυχώς το θέμα κωλυσιεργεί. Έχει γίνει η μελέτη πυρασφάλειας, όπως επίσης και η μελέτη του υπουργείου Οικονομικών αλλά η μεταφορά δεν ολοκληρώνεται αφού δεν εκδίδεται από την αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη για να προχωρήσει η δημοπράτηση και η αποπεράτωση των απαραίτητων εργασιών.

Η Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας από άποψη στόχων του υπουργείου Οικονομικών έχει πιάσει το 100%. Είναι οργανωμένη με πάρα πολύ καλό προσωπικό το οποίο με ήθος και αποτελεσματικότητα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών και το καθήκον της υπηρεσίας.

Η κα. Τερζοπούλου ξεναγήθηκε στους χώρους και χαιρετήθηκε με τους υπαλλήλους. Έμεινε πλήρως ευχαριστημένη από τη συνάντηση αφού επιθυμία της είναι η Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας να παραμείνει στην πόλη μας για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, των φοροτεχνικών και των επιχειρήσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team