Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επίσκεψη Αγάπης του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο Τιάλειο γηροκομείο Κοζάνης

Επίσκεψη Αγάπης του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο Τιάλειο γηροκομείο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Tους γέροντες και τις γερόντισσες που διαβιούν στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης , επισκέφθηκε το Περιφερειακό  Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας συνεχίζοντας την κοινωνική και ανθρωπιστική του δράση.

Οι εθελόντριες συνοδευόμενες από την Πρόεδρο Ιωάννα Μοσχίδου- Ευαγγέλου και μέλη του Δ.Σ. βρέθηκαν για πολλοστή φορά κοντά στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους του Οίκου Ευγηρίας , προσφέροντάς τους στιγμές χαράς και αγάπης , διάφορα κεράσματα και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι υπεύθυνοι του Γηροκομείου , που καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή των τροφίμων , ευχαρίστησαν την αποστολή του Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας για την ευαισθητοποίηση και την προσφορά του  στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ήταν ένα υπέροχο απόγευμα προσφοράς και αγάπης για τους απόμαχους της ζωής , που γέμισε τις καρδιές των εθελοντριών με χαρά και αγαλλίαση.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μία «καθυστερημένη» αναφορά στο σημαντικό έργο των ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΩΝ, εν μέσω πανδημίας! – Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι πρώτοι που υμνήσαμε και ευχαριστήσαμε ήταν οι «ήρωες» πίσω από τις μάσκες Γιατροί και Νοσηλευτές, που παλεύουν ...