Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Επισκέψεις της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Α.Δ. Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (δελτίο τύπου)

Επισκέψεις της Γ. Ζεμπιλιάδου στην Α.Δ. Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το κτιριακό συγκρότημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κοζάνης επισκέφτηκε η υποψήφια περιφερειάρχης Γεωργία  Ζεμπιλιάδου συνοδευόμενη από ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβουλών και συζήτησε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο  Σιόρεντα Δημήτριο, και τον Διευθυντή Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικό Διευθυντή Κεραμά Θεόδωρο καθώς και με αστυνομικούς για την κατάσταση στην περιοχή καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

Η κ. Ζεμπιλιάδου τόνισε ότι το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών αποτελεί για την ίδια και τον συνδυασμό ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ πρώτης προτεραιότητας και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, έτσι ώστε η αστυνομία να έχει όλα τα μέσα που χρειάζεται για να κάνει την δουλειά της.

Επίσης επισκέφτηκε το σύνολο των υπηρεσιών της Περιφέρειας και στα δύο κτιριακά στη ΖΕΥΣ και στο κτίριο της πρώην νομαρχίας όπου έτυχε θερμής υποδοχής μας που με πολλούς από τους εργαζόμενους έχει συνεργαστεί μαζί τους.

Γραφείο τύπου

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team