Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω ΟΑΕΔ για τους καλλιεργητές του κρόκου Κοζάνης

Επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω ΟΑΕΔ για τους καλλιεργητές του κρόκου Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω του ΟΑΕΔ ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα για τα μέλη του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης .

Στόχος είναι η εκπαίδευση των καλλιεργητών – μελών του συνεταιρισμού επάνω στους τομείς της καλλιέργειας, της μεταποίησης, της αποθήκευσης του προϊόντος αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με επιδοτήσεις κ.α..

Την σχετική ενημέρωση έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βασίλης Μητσόπουλος, επισημαίνοντας, μάλιστα πρόκειται για την πρώτη φορά που οι κροκοπαραγωγοί θα ενημερωθούν εφ’ όλης της ύλης για γεωργικά και μη θέματα.

Το λόγο είχε και ο διευθυντής του ΚΕΚ Ιωαννίνων κ. Κίρκος, ο οποίος τόνισε ότι του ανατέθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ να κάνει τα σεμινάρια, τα οποία γίνονται τώρα λόγω κορωνοϊού.

Το σεμινάριο, όπως τόνισε, συμπεριλαμβάνει όλη τη δομή της καλλιέργειας, τη δομή της συγκομιδής, της πιστοποίησής του και των επιδοτήσεων. Πρόκειται για στοχευόμενο πρόγραμμα που βγήκε σε συνεργασία με τον συνεταιρισμό, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τα σεμινάρια θα γίνουν σε 15μελή τμήματα, αφορούν 90 άτομα αρχικά και 150 σύνολο, και στόχος του συνεταιρισμού είναι να κάνουν 850 άτομα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Μετάδοση του Συνεδρίου μέσω Zoom

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν λόγω πανδημίας και σε μία προσπάθεια να διευκολύνουμε ...