Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επιχειρησιακό σχέδιο για το Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου

Επιχειρησιακό σχέδιο για το Μποδοσάκειο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εγκρίθηκε ομόφωνα την Παρασκευή, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’Μποδοσάκειου’’ το Στρατηγικό – Επιχειρησιακό Σχέδιο 2020.
Στις 137 σελίδες του, με ορίζοντα τριετίας 2020-2022 περιλαμβάνονται 38 στόχοι – έργα, εκ των οποίων 6 υπολογίζεται να ολοκληρωθούν άμεσα, 7 είναι βραχυπρόθεσμα με ορίζοντα ολοκλήρωσης εντός του τρέχοντος έτους και 22 είναι μεσοπρόθεσμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2021 και 3 είναι μακροπρόθεσμα έργα.
Το επιχειρησιακό σχέδιο του 2020 εστιάζεται στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών – ασθενών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που τους παρέχονται. Αυτά μέσα από έργα που έχουν ως σκοπό την διεύρυνση των διαθέσιμων υγειονομικών υπηρεσιών, του εκσυγχρονισμού των Ιατροτεχικού εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων.
Βασική προϋπόθεση η επαρκής στελέχωση του φορέα σε ανθρώπινο δυναμικό και η όσο το δυνατόν βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών του Νοσοκομείου, εκμεταλλευόμενοι και τις διαθέσιμες σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η θολότητα του νερού στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Κατόπιν παραπόνων που μας κατέθεσαν αναγνώστες, αναζητήσαμε το που οφείλεται η παρατεταμένη θολότητα του νερού που προέρχεται ...